دوربین مدار بسته Fundamentals Explained
دوربین مدار بسته Fundamentals Explained
Blog Article
اختلاف سطح نور در محیطهای مختلف یکی از مشکلات اساسی دوربین های نظارتی است. این مشکل زمانی ایجاد میشود که یک منبع نور قوی (مانند نور خورشید) در یک محیط نسبتاً تاریک قرار دارد. وجود چنین منبع نوری باعث بسته شدن دیافراگم دوربین خواهد شد در نتیجه قسمتهای کم نور تصویر به شکل کاملاً تاریک به نمایش درخواهند آمد.
با قابلیت تشخیص حرکت در دوربین های مداربسته، میتوانید به راحتی رویدادهای مهم را شناسایی کنید.
و امکان انتقال سیگنال یا دادهها از طریق لینک اترنت شبکه را فراهم میکنند. دوربین تحت شبکه به دلیل همین کیفیت بهتر، ویژگیهای اضافی و انعطافپذیر بودن، به سرعت در حال محبوبیت در بین مصرفکنندگان است.
یکی از مهمترین اهداف افراد زمان کار با دوربین مداربسته ضبط تصاویر و ویدئوها جهت تماشای آنها در زمانهای دیگر است، دستگاه ضبط تصاویر در ساختار دوربین مداربسته با همین هدف قرار داده شده است.
امکان پخش همزمان تصویر دوربین مدابسته از چند دستگاه چگونه است؟ یکی از کاربردهای جالب دوربینهای مداربسته امکان پخش آنلاین تصاویر ضبط شده توسط این دستگاهها به صورت همزمان از چند دستگاهاست، برای اجرایی کردن این کار، مراحل زیر طی میشود.
همین تفاوت در واقع تکنولوژی ساخت دوربین ها را تحت تاثیر قرار می دهد. در زیر لیستی از انواع دوربین مداربسته به تفکیک نوع انتقال تصویر را خواهیم دید :
استفاده از دوربین مداربسته آنالوگ برای ایجاد سیستمهای نظارت تصویری کوچک راهحل منطقی است. به عنوان مثال برای سیستم های امنیتی خانه، فروشگاههای خردهفروشی، مشاغل کوچک و متوسط، استفاده از دوربین آنالوگ باعث صرفهجویی در هزینهها میشود، که اغلب برای کاربر نهایی در اولویت است.
لنز های دید در شب با استفاده از فناوری های پیشرفته، قابلیت تصویربرداری در شرایط نوری ضعیف را فراهم میکنند. این لنز ها باعث افزایش دید در شب و تصویربرداری با کیفیت در شرایط تاریک میشوند.
دوربینهای وای فای برایتون دارای مدلهای مختلف با کاربردهای متفاوت میباشند.
پردازش تصاویر: گرچه دوربینهای آنالوگ قابلیتهای اولیهای در این زمینه دارند اما قابلیتهای اصلی پردازش تصویر (تشخیص چهره، پلاک خودرو و …) تنها در دوربینهای دیجیتال در more info دسترس هستند.
فرمت اپتیکال: اندازه لنز اپتیکال باید براساس اندازه سنسور تصویر، کمی بزرگتر از سنسور تصویر باشد.
دوربین های مخفی و پین هول، دوربین هایی هستند که به صورت پنهانی درون اشیاء یا ساختمان ها نصب میشوند. طراحی آنها به گونه ای است که از دید کسی که در محل نصب قرار دارد، قابل مشاهده نیستند.
نام دیگر این مدل دوربین مکعبی یا رومیزی است که گاها در ارتفاع هم نصب می شود.
برای در میان گذاشتن دیدگاه خود لازم است ابتدا وارد حساب کاربری شوید.